Skal du have dig en basketball stander?

Leder du efter en mindre forandring? Måske et nyt nytårsforsæt? Noget, der kan gøre din hverdag, bare lidt mere sjov. Hvis ja, har du så overvejet en basketball stander? Det lyder måske som et stort hop. Hvorfor ikke bare starte med at gå til basketball? Så kan man bevæge sig videre derfra. Finde ud af om det overhovedet er noget for dig. Det skal man også være mere end velkommen til at gøre. Men der er noget mere spændende ved bare at gøre det. Ikke tænk så meget over det, bare hop ud i det. Det gode ved sin egen basketball stander, er at det er ens egen. Man kan gøre lige hvad man ønsker med sådan en!

Træn dig selv i basketball, eller lad vær!

Hvad skal der forstås med det? Som sagt, ville basketball standeren være helt din egen. Så er det jo i teorien lige meget hvad du bruger den til. Du behøver faktisk ikke engang at bruge den til basketball. Du kan kaste en fodbold op i nettet, hvis det er det, som du har lyst til. Eller du kan forsøge at sparke bolden derop. Man kan lave et spil ud af det. Inviter nogle venner over, se hvem der kan sparke bedst. Dem som ikke rammer skal drikke ud, for eksempel.

Det ovenstående er et eksempel af, hvordan det kan eskalere, det at have en basketball stander. Plus den er lidt blær at have stående ude foran huset. Så kan nabobørnene blive jaloux. Måske de kommer over og spørger om lov til at bruge den. Og hvorfor skulle de ikke det. Så kan flere end kun dig selv få glæde ud af den! Ellers kan du også bare bruge den til nogle tankeløse pauser. Du kan kaste lidt bold med dig selv, få lidt styr på tingene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *