Planlæg den perfekte tøseaften

I har langt om længe fundet en aften, hvor I alle har fri. I glæder jer rigtig meget og kan næsten ikke vente. Skal du have en aften med tøserne, så kan det godt betale sig at begynde at planlægge den i god tid. Især hvis I gerne vi have en aften, som I aldrig glemmer.

Lækre drinks

Lækre drinks er et must til enhver tøseaften. Enten kan værtinden bestemme hvilke drinks det skal være, eller også kan I hver især står for én enkelt cocktail, så der kommer noget variation i hvilke drinks I drikker i løbet af aftenen.

Idéer til drinks er:

  • Pina Colada
  • Strawberry Daiquiri
  • Mojito
  • Passion Daiquiri
  • Cosmopolitan
  • Gin Hass

Er der nogen, der ikke drikker alkohol, kan I også lave alkoholfri versioner af drinksene, så alle kan være med.

Temaaften

Det er altid sjovt med en temaaften. Temaet kan f.eks. være 90’er tema, prinsessetema, Bondbabes, superskurke, barbie eller helt sjette. Så længe I alle er klædt ud, skal I nok få det sjovt.

At have et tema gør det også sjovere at pynte op. Med den rigtig pynt kan I nemlig bringe temaet til live. Hvis I har rigtig meget overskud, så kan I også lave en playliste der passer til temaet, så det hele er så gennemført som overhovedet muligt.

Aktiviteter

I løbet af aftenen skal der også være nogle aktiviteter. Hvis I ikke er generte, kan et dildoparty være en god idé. En forhandler vil komme med forskellige slags sexlegetøj, alt fra dildoer til buttplugs, parlegetøj osv. Så kan I bruge et par timer på det og måske købe dildoer til jer selv på samme tid.

I den mere sobre ende kan I også lave en quiz om hinanden, som I så skal prøve at svare på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *