Når KBH bliver forandret til noget nyt

For 3 dage siden var jeg lige en lille tur nede og handle på Vesterbro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forfærdet og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt den yngre befolkning der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en mand i mørkt tøj og med hætte, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få rabatkoder, som man kunne benytte til gratis køreture!


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Circ eller Lime. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på Voi kampagnekode, som var den app eller applikation jeg havde installeret på min mobil.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne benytte. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Når Next Generation er ready to rock

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at opleve de nye former for elektroniske køretøjer! Det kunne jo være ret hyggeligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog så skal det lille pus være pakket ind og jeg skal nok sørge for at han kan holde varmen i sin Molo flyverdragt og godt tucket ind med halstørklæder. Om børnene så skal prøve et airboard eller et el-løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme måde som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en analyse og test af segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en gammeldags barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og næsten indlysende men alligevel også noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn brugte vi faktisk en rund metal plade fra min gamle squat rack, som netop kunne anvendes som rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *