Danmarks længste ord – og andre ting at undre sig over

I tider som disse, hvor det føles som om, at der ikke er noget at foretage sig, og hvor man måske ikke har mulighed for at komme på arbejde, må man tænke i kreative baner, hvis man vil holde sig selv beskæftiget.

Dette kunne eksempelvis ske ved, at man afholder en konkurrence med sine venner eller familie, hvor det gælder om at gætte Danmarks længste ord.

Lærende underholdning

At lære nye ting er ikke kun noget, der behøver at høre skolen til. Det kan sagtens gøres på egen hånd i sociale omgivelser. Så hvorfor ikke sætte dig ned med dine nærmeste og undersøge en masse sjove ordkløverilege eller slå op i en synonymordbog for at se, hvem der kender flest synonymer for et bestemt ord.

Det kunne også gøres ved, at man tester hinanden i at skrive Danmarks længste ord uden at have nogen stavefejl. Så er der underholdning i lang tid!

En kombination af gåture og hygge

Man kan ikke underkende det faktum, at den pandemi, vi befinder os i på nuværende tidspunkt, har medført, at mange mennesker arbejder hjemmefra, og dermed er de klistret til deres skærm dagen lang. Med vaner som disse kan det ikke benægtes, at man burde prioritere at få sin daglige motion. Selvom det er forbudt at mødes i større forsamlinger, er det bestemt ikke forbudt at køre ud i det blå i friske omgivelser.

Ved Danmarks højeste punkt er der masser af oplevelser for hele familien og i særdeleshed også en smuk udsigt. Om man bor tæt på eller langt væk, så er der næsten ikke noget bedre end en lang gåtur med de nærmeste. Hvis man vil gøre gåturen ekstra hyggelig, så kan man evt. medbringe en picnickurv fyldt med snacks og varm kakao i termokander. Så er det bare at komme afsted!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *